Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Plug-in copy paste.
#1
Doresc un plug-in ca atunci cand jucaotrii de pe site fac o reclamatie sa poata copia nick-ul jucatorului si cand da paste sa intre cu tot cu link catre profil sau lafel cu cupe sau lafel cu culoare.
#2
Dacă ai ști cât de neînțeles te-ai făcut prin acel mesaj... La ce jucători te referi? Ai deja un plugin prin care utilizatorii să se poată juca? Când copiază "nick-ul", vrei să copieze numele de utilizator sau adresa către profil? Despre ce cupe/culoare e vorba? Și nu în ultimul rând, care e adresa forumului tău?

Încearcă să fi mai explicit în următoarele tale mesaje. Nu ne forța pe noi să căutăm prin mesajele tale vechi, doar ca să înțelegem la ce anume ai nevoie de ajutor sau să vedem despre ce forum e vorba.
#3
Bun. Scuze de neclaritatea creata. Fi atent:

Foum-ul este: http://www.fifaml.com/forum

1. Ca fiind un forum de competitii, pe site jucatorii fac reclamatii. Atunci cand fac reclamatii mi-ar place sa poata copia numele jucatorului de AICI spre exemplu si cand da paste in reclamatie sa apara cu tot cu culoare si link catre jucator. Intelgi?

2. As vrea lafel sa se intample cu titlul cupei si orice de genu' care se poate.

3. Adica daca dau copy la orice de pe forum cand dau paste sa apara exact. Daca o sa accesezi site-ul de AICI vei vedea ca pe orice dai paste cand pui in topic apare exact.
#4
Tu vrei ca atunci dai copiere la un text,sa se pastreze si stilul acestuia? Si cand dai paste,sa iti apara exact cum ai dat tu copiere?
It always seems impossible until its done.


#5
Exact. Inclusiv cu link daca de exemplu dau copy la numele meu.
#6
Parca la mozilla mergea asta! Nu cunosc vreun plugin care face acest lucru si nici nu stiu cum s-ar putea face acest lucru!
It always seems impossible until its done.


#7
Ceea ce dorești tu să faci depinde în toatalitate de editorul folosit de forum. În momentul în care copiezi ceva dintr-un browser, automat va reține și formatarea HTML asociată acelui text. Însă pentru a și insera (paste) textul cu acea formatare, programul în care va fi inserat trebuie să fie capabil de a recunoaște formatarea. Un astfel de exemplu este Office Word.

Când vine vorba de forumuri, mai exact la scrierea unui mesaj, textul se introduce într-un editor. Editorul din seria MyBB 1.6 nu e capabil de a recunoaște formatarea, deoarece nu este unul WYSIWYG, așa că afișează ceea ce ai copiat drept un simplu text. Din fericire, versiunea 1.8, care va fi lansată cât de curând, folosește editorul SCEditor, care e capabil de acest lucru. Am atașat aici și o imagine să vezi cum va arăta. Dacă nu poți aștepta până când apare acea versiune, poți încerca să folosești pluginul acesta, care adaugă editorul SCEditor la versiunea 1.6, deci teoretic, ar trebui să fie capabil de a insera și formatarea HTML.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#8
Merge asta. Mersi.. App cum mai exact fac update la 1.6.15? A.i sa pastrez toate pluginurile si tot...
#9
Pai daca ai mybb 1.6.15 trebuie doar sa descarci niste fisiere care trebuie inlocuite! Uite aici!
It always seems impossible until its done.


#10
Am scris aici cum se face update la acea versiune. Eventual, ai putea instala pe localhost acea versiune pentru a testa compatibilitatea pluginurilor. În cazul în care întâmpini niște probleme cu vreun plugin, ar trebui să-l contactezi pe autor.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)