Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Plugin mesaje
#1
Salutare. Caut si eu acel plugin care face ca mesajele dintr-un anumit forum/categorie sa nu fie luate in considerare adica daca postezi in acel forum mesajele sa nu ti se puncteze in profil.

Ma poate ajuta cineva? Pluginul sau macar un nume al acestuia.
Multumesc anticipat.
#2
Nimeni?
#3
In primul rand as vrea sa-ti spun ca ai ales "prioritatea mare" pentru un moft de al tau. Poate ai crezut ca acordand aceasta prioritatea problemei tale, nimeni nu va mai avea somn pana nu te va ajuta in rezolvarea ei, ceea ce este total eronat.
In al doilea rand daca stia cineva despre ce plugin vorbesti, ti-ar fi raspuns cu siguranta.
As vrea ca data viitoare cand mai ceri ajutor , sa lasi si un link de la forumul tau.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#4
E un plugin crezi ca ar avea treaba forumul?
Si am ales prioritate mare deoarece multi il cauta si din pacate exista numai pe siteuri straine. De ce sa nu avem si noi acest lucru?

http://gfxstudio.ro e forumul Smile
#5
Da, are treaba forumul. Cand cerem un link nu o facem pentru a admira un site ci pentru a fi siguri ca cel care a cerut ajutorul nostru respecta regulamentul (partea de copyright).
Faptul ca ai ales prioritate mare pentru un plugin nu arata decat nepasarea ta fata de regulament.
Daca spui ca acest plugin se afla doar pe site-uri straine de ce nu il descarci de acolo daca este free? In cazul in care este premium , nimeni din staff nu o sa ti-l dea gratuit.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#6
Ce vedeti atragator la thema aia ? GFX ar trebui sa puneti ceva mai deschis Wink
#7
Pluginul l-am avut acum nu il mai am. Erau inceputurile mele in MyBB si am uitat cum se numeste si ma gandeam ca il are cineva mai ales ca pe forum nu este. De asta am ales prioritate mare.

Letal : Ce treaba are forumul cu pluginul?
#8
Daca se gaseste pluginul as avea si eu nevoie

Forum: http://www.dust2.in
#9
Nu e nevoie de un plugin pentru a face aşa ceva. Intră în AdminCP->Forums & Posts->Forum Management->Categoria/Forumul->Edit Forum Settings->Additional Forum Options->Miscellaneous Options->Yes, posts in this forum should count towards user post counts (debifat).
#10
Nu stiu exact daca acest post este nou sau nu dar -> Community Forum Software by IP.Board 3.2.3
Licensed to: Chirean Narci nu e mybb....


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)