Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Plugin nou
#1
Tip plugin : Plugin nou sau Updatare plugin Automatic Signature Removal
Descriere : Un plugin simplu ( pentru cei de aici nu si pentru mine) care sa stearga tot ce are useru la signature si daca se poate sa stearga si ce are pus la homepage exista un asemenea plugin dar este cu numar de posturi daca are x numar de posturi poate sa puna link, poze, etc la sign si trimite pm in momentul in care ia fost stearsa semnatura eu nu vreau asa ceva eu vreau doar ceva care sa stearga semnatura la toti useri odata si optinonal daca este posibil sa stearga si homepage


adresa forumului meu
#2
Salut, pana la urma despre ce este vorba ca n-am inteles, tu doresti un plugin nou care sa faca ce ai dat tu mai sus sau doresti update la acela de sus ?
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#3
Unul nou cel de sus este o idee daca este posibil daca nu raman la stergerea manuala Smile
Ca sa fie un plus la el se poate face si sa stearga doar la grupurile care le alegi tu sau sa nu stearga la anumite grupuri optiuni pot fi multiple

Multumesc
#4
Salut,
In anii in care am lucrat cu mybb-ul nu am auzit de un plugin care sa faca ceea ce-ti doresti tu, deci va trebui cineva sa-l faca, dar cred ca este prea complicat si mult de lucru pentru a-l crea deoarece are treaba si cu DB-ul.

Cat despre restul, un sfat din partea mea;

Am inteles ca vrei sa ai utilizatori multi (Boti) Care sa apara pe forum, problema e in felul urmator, ei se tot adauga in Data base, iar odata si odata v-a crapa, de aceea iti sugerez sa stergi TOTI utilizatori falsi si cu 0 posturi, vei avea doar de castigat, crede-ma.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
Pai nu prea am nici unu fals Smile boti de spam da sunt gramada tocmai de aia vroiam sa scap de sing/homepage lor sa nu mai am 1xxxx linkuri externe dar o sa le sterg direct din db daca este multumesc mult oricum pentru raspuns puteti trece thered-ul ca rezolvat
#6
Salut!
Ai făcut în primul post o frază (dacă se poate spune așa) de 3-4 rânduri, de aceea nu prea am înțeles exact ce vrei. Totuși din ce am priceput eu, chinuindu-ma puțin, este că vrei un plugin care să realizeze ștergerea semnăturilor și a homepage-urilor pentru anumite grupuri de utilizatori.
Aș avea întrebările :
1. Ce înțelegi prin automat? Vrei să se șteargă periodic sau numai atunci când vei da tu un clic din Admin CP?
2. În afara de condiția cu grupul din care face partea utilizatorul, ar mai fi și altele? Nu de alta dar nu înțeleg ce legătură au boții cu această cerere. (Că tot veni vorba de cerere vezi că ai postat aiurea! O să îți mut eu acum topicul, dar pe viitor să ții seamă...)

PS: Încearcă să scrii cât mai coerent... Citește și tu înainte de a trimite mesajul... Nu de alta dar se fac 2-3 posturi numai cu chestiuni de genul : "Nu am inteles ce ai vrut sa zici".
PSS: Dacă nu ești român atunci poți scrie liniștit în engleză...
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)