Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Plugin predictii din sport
#1
Caut un plugin asemanator cu cel al phpbb-ul, link/community/viewtopic.php?t=2126802 dar pentru mybb. Am cautat de vreo doua ore, sub diferite denumiri gen fixtures, prediction, etc dar fara nici un rezultat, asa ca am decis sa va intreb si pe voi in ultima instanta daca ati auzit de un asemenea plugin.

Multumesc
#2
Nu am auzit din păcate de aşa ceva. Nici măcar un plugin premium. Cred că doar cu un custom work se poate obţine ceva de acest gen.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#3
Am gasit ceva pe placul meu, dar e mare pacat ca nu are integrat si partea de prognostic pentru utiliazatori. Acesta este modul mods.mybb.com/view/myleagues dar practic doar tine evidenta anumitor echipe. Sincer sa fiu daca avea integrata partea de pronostic era de 10 ori mai faina decat varianta phpbb pe care am folosit-o atata timp. Acum sunt fortat sa folosesc un iframe pentru o varianta total anapoda si total pe langa mybb. Precum am zis si-n acel mic "review" al meu, sunt putine pluginuri.. putine ra...
Imi imaginez ca nu prea are nimeni timpul necesar sa modifice acel mod sa functioneze pentru predictii asa ca nu voi insista.
Unless ... Tongue
O zi frumoasa tuturor.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)