Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Problema
#1
Salut am o problema eu am pluginu Google Seo si azi cand am intrat la Admin cp Configurare imi apare > /home/u468749555/public_html/inc/languages/romanian/admin/googleseo_settings.lang.php does not exist si stiu ca-mi zici ca nu am googleseo_settings dar am descarcat google seo si nu exista nimic in Romanian sau este l-am pus si nu merge nu mai inteleg....
#2
Salut. In primul rand vreau sa-ti spun ca si eu am o problema cand vad astfel de titluri. In regulament scrie clar ca trebuie sa folosesti un titlu cat ai sugestiv insa din pacate putin va pasa de asta. Problema este ca sunt sute de topicuri rezolvate dar daca dai un search nu ai sa gasesti nimic din ce cauti. De ce? Pentru ca majoritatea folosesc titluri ca tine de genul "Problema".
In al doilea rand iti lipseste fisiserul googleseo_settings.lang.php. Seteaza forumul in limba engleza si vezi daca ai aceias problema.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#3
Salut...

Am vrut sa pun un nume la inceput : "Problema FTP" dar nu am fost sigur ca-i bun apoi...


Asta era problema nu era pus si pe limba romana fisierul acela....

Multumesc.
#4
pai data viitoare fii mai atent si pune ce titlu crezi tu si daca nu e bun da i un edit e mai usor...
Spune lumii ca-s plecat departe de toate,
Si fac ce-mi taie capu', nici decum ca la carte.
Spune-le ca se poate, fara nici un poate,
Cand esti tampit destul sa crezi in vise realizate.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)