Google+

Thread Rating:
 • 0 Vote(s) - 0 Average
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Rezolvat Problema
#1
Uitati am o problema vreau ca partea aceasta sa nu fie pe orizontala ci pe verticala in partea stanga cum e la voi pe forum!!!

[Image: 24fk5uf.png]
#2
RO : În primul rând, vom şterge opţiunea pentru oameni de a schimba stilul lor postbit. Pentru a face acest lucru, mergeţi la ACP -> Şabloane & Style -> Şabloane -> ** extinde setul şablon ** -> Control Panel Ghid de utilizare Şabloane -> usercp_options. Acum, caută acest cod:

ENG : First, we'll delete the option for people to change their postbit style. To do this, go to ACP --> Templates & Style --> Templates --> **expand template set** --> User Control Panel Templates --> usercp_options. Now, search for this code:

Code:
<tr>
  <td valign="top" width="1"><input type="checkbox" class="checkbox" name="classicpostbit" id="classicpostbit" value="1" {$classicpostbitcheck} /></td>
  <td><span class="smalltext"><label for="classicpostbit">{$lang->show_classic_postbit}</label></span></td>
  </tr>

RO : Dacă doriţi să forţaţi postbit clasic, înlocuiţi-l cu aceasta:


ENG : If you want to force the classic postbit, replace it with this:

Code:
<input type="hidden" name="classicpostbit" id="classicpostbit" value="1" />Bafta

#3
Te duci in Admin CP > Settings > Show Thread Options > si aici bifezi Display posts using the classic layout .
#4
Light nu merge, pentru ca nu am tema default am incercat asa... alte variante?
#5
După ce ai făcut ceea ce a zis light, ai încercat să vezi cum se vede ca oaspete? La admin nu se schimbă automat, ci trebuie ca adminul să şi-l schimbe din UserCP.
#6
turbonet trebuie sa meraga, dupa ce ai setat aia in Admin CP mergi in User CP >> Edit Options si vezi ca in dreapta ai acolo o casuta Display posts in classic mode, bifezi casuta aia, updatezi setarile si e imposibil sa nu mearga.
#7
Eu stiam ca numai useri inregistrati dupa ce s-a efectuat aceasta modificare pot beneficia de schimbare , pentru restul este o comanda mysql .
#8
(11-07-2011, 10:02 PM)light Wrote: Eu stiam ca numai useri inregistrati dupa ce s-a efectuat aceasta modificare pot beneficia de schimbare , pentru restul este o comanda mysql .

asa este

asta este codul ce trebuie executat in phpmyadmin

Code:
UPDATE `mybb_users` SET `classicpostbit` = '1' WHERE `classicpostbit` = '0' 

#9
in phpmyadmin poti sa intru din cPanel si cum o executi poate iti spune Lokki , eu nu stiu . . .
#10
cand intri in phpmyadmin in partea din stanga ai o coloana unde sunt listate tabelele bazei de date, ei bine in partea de sus a coloanei respective ai un buton micut pe care scrie SQL(la versiunile mai vechi de phpmyadmin), iar la versiunile mai noi ai urmatoarea imagine [Image: b_selboard.png] dai paste la codul de mai sus si apesi Go,
cam asta ar fi.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)