Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Problema ranguri =))
#1
salut azi lucram la usergroups si din greseala mi-am dat singur moderator si mie si la toti din grupul Admin =)) si nu mai am acces la Admin Cp pot sa-mi dau cumva admin iar ? va rog o solutie orice .............
#2
S-a mai discutat. Uite aici. Data viitoare nu ezita să te foloseşti de funcţia Căutare şi să postezi un link către forumul tău.
#3
poftim link... http://www.extremtutorials.hi2.ro/index.php si gid asta unde il gasesc ? poti fi mai explicit te rog ? ....
#4
Intră în phpMyAdmin şi găseşte tebelul mybb_users. Acolo, la userii doriţi trebuie să găseşti câmpul gid. Se poate să fie denumit şi usergroup (aşa este în cazul meu). Trebuie să editezi cifra în 4.
Succes!
#5
ba nu am gasit GID am prin screen....... [Image: 08883689417254968677.jpg]
Deci este UserGroup bag 4 4 imi apare ca is fondator admin etc intru la http://www.extremtutorials.hi2.ro/admin/index.php imi apare alea sa bag parola si id bag si nu se intampla nimic Smile) adica tot pagina aceasta apare ..... nu imi da nici eroare....
#6
Am menţionat că se poate numi usergroup. Modifică la usergroup din 1 în 4.
#7
am modificat din 1 in 4 la toate pe forum imi apare ca is cu rosu culoarea de la admin dar nu pot intra in admin cp LOL
#8
În primul rând, te-aş ruga să-ţi revizuieşti limbajul. Asta e o comunitate de suport, nu o convorbire pe Messenger. De data aceasta este doar un advertisment, dar dacă vei continua, se poate ajunge la mai grav.
În privinţa problemei tale, cum adică nu poţi intra în AdminCP? Nu apare link-ul în meniul utilizatorului, sau primeşti o anumită eroare?
Fi mai explicit.
#9
Deci la Board Statistics apare Shakur cu culoare roz rosu adica aia de Administrator Fondator Owner etc la mine deci cumva e logat la administrator am intrat in mysql unde ai zis sa intru am pus alea si apar ca admin intru la mine pe forum http://www.extremtutorials.hi2.ro/ si scriu la final /admin http://www.extremtutorials.hi2.ro/admin/ si ma duce la pagina in care sa ma loghez bag contu Shakur parola si nu imi da vreo eroare sau ceva nimic doar ma redirectioneaza tot la pagina de la login http://www.extremtutorials.hi2.ro/admin/ ......habar nu am ce poate avea.

Shakur
Posts: 518 (19.91 per day | 64.91 percent of total posts)
Reputation: 2 [Details]
Email: -
Registration Date: 01-22-2012, 12:46 AM
Primary User Group: Fondatori
Members Referred: 2
#10
Nu poti contacta hostul sa-ti faca un backup la la baza de date dinainte sa ai probleme? In felul aceasta ai scpa de orice problema.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)