Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Probleme noi cu tema noua
#1
Forumul meu este http://www.buzau-game.ro.

Am gasit o tema noua pe care am testat-o pe local host si am niste probleme cu ea.
1. Am bagat extra file shoutbox,toate fisierele sunt pe host,lam activat din setari dar nu apare pe forum deloc. De ce?
2. Cand vreau sa sterg o postare si o bifez,acolo la delete unde trebuia sa imi arate 1,adica este selectat 1 postare,apare tot 0
Cam atat deocamdata,daca mai gasesc ceva revin.
3.cand dau clic undeva intre forumuri pe background ma trimite pe un link aiurea,pe o pagina goala.. Nu stiu ce vrea sa insemne si nu stiu cum pot rezolva. forumul meu este http://buzau-game.ro/forum si cand dau clic intre grupuri sau in alta parte pe pagina ma trimite pe http://buzau-game.ro/forum/undefined si zice Not found,
[Image: logo1.png]
#2
Problema numarul 1 am rezolvat-o ca am gasit pe forum dupa multe cautari. Dar cum pot face ca sa mai micsorez tabelul in care este chatul? adica sa il fac mai mic,cum este in poza pana la linia rosie.

[Image: chatse.jpg]
[Image: logo1.png]
#3
Necunoscand acel plugin pentru chat,nu pot sa-ti raspund. La celelalte probleme as vrea sa stiu daca apar doar la tema respectiva sau la orice tema?
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#4
Pentru chat: acp->configuration->numele chat->si la chatbox height modifici dimensiunea sa
#5
Doar la tema asta am problemele mentionate mai sus. Chestia cu aratatul cate discutii bifez pentru stergere nu ar fu problema,dar cealalta cu trimiterea pe acea pagina goala este chiar stresanta
[Image: logo1.png]
#6
Problema 2 este în proporţie de 99% o problemă ce ţine de javascript... S-ar putea să fie un conflict între librăriile pe care le utilizează modificarea pe o parte şi cele ale MyBB pe de altă parte.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#7
Si asta nu se poate rezolva? Dar problema numarul 3?:| asta mi se pare cea mai najpa
[Image: logo1.png]
#8
Dute in Forum Bit Templates si/sau index si footer si cauta acel script pop care iti aduce aceste necazuri. Daca nu te descurci trimitemi prin pm datele tale de logare.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)