Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Putin ajutor va rog
#1
Salut,sunt nou pe mybb si as vrea sa imi spuneti cum pot adauga un anunt pe portal,sau mai bine zis cum postez pe portal,dupa cum observati portalul nu are postari
Link forum: http://gta4romania.icyboards.net/portal.php
#2
Lipsă copyright. Din acest moment ai Deny from support. Citeşte Regulamentul, Articolul III.6.
Screenshot
#3
Nu inteleg,la ce am gresit?
#4
Radu Wrote:Articolul III.6: NU cereţi support pentru un forum ce foloseşte platforma MyBB şi nu există un link către MyBB Group în footerul acestuia. De asemenea nu cereţi support pentru un forum care nu are copyright către traducerea noastră sau alte elemente pe care există copyright impus de noi.


Pe forumul tău nu găsesc nici un link către MyBB.
#5
Dacă ai fi citit Regulamentul, ai fi văzut că dacă ceri ajutor atâta timp cât nu ai copyright-ul în regulă, vei primi Deny from support (cu alte cuvinte, nu primeşti ajutor). Astfel trebuia să arate la tine în partea de jos a forumului (observă 'Powered by MyBB, © 2002-2012 MyBB Group.' şi 'Theme by Ferron.').
Tu, în loc să laşi drepturile de autor, le-ai şters, astfel bătându-ţi joc de munca depusă de Grupul MyBB în crearea acestei platforme şi de munca lui Ferron, în crearea acelei teme.
#6
Ca sa fiu sincer,am vazut intr-un tutorial,eu am facut fix ca in tutorial fara sa imi dau seama de astaSadSad,sorry
Edit:Am rezolvat,stiu ca nu voi mai primi ajutor,dar asta e,macar am am rezolvat greseala
#7
Această problemă se poate rezolva,trebuie doar să faci o donație de 5 euro la office@mybb.ro

Radu Wrote:Articolul III.6.a: Există posibilitatea, în cazul în care aţi primit "Deny from support" să cereţi scoaterea lui prin efectuarea unei donaţii de 5 euro / cont către office@mybb.ro, cu specificaţia că doriţi să vi se scoată pentru un cont interzicerea. (Plata se face numai prin Paypal). Vă rugăm de asemenea şi un PM unui membru din staff, de preferat administrator.
#8
Deci nu ma puteti ajutaSad?
#9
Nimeni?SadSad
#10
Atâta timp cât ai 'Deny from support', nu vei primi ajutor.
Dacă vrei să nu mai ai 'Deny from support', trebuie să faci o donaţie de 5 euro la office@mybb.ro. Ţi-a explicat şi EnjatsRed...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)