Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Rank User
#1
Newbie: 0 Posts - 1
In Training: 10 Posts - 1 stea
Amateur: 25 Posts - 2 stele
Junior Member: 40 Posts - 2 stele
Cheatmaster: 100 Posts - 3 stele
Game Addict: 150 Posts - 3 stele
Master Gamer: 300 Posts - 3 stele
Ultimate Gamer: 500 Posts - 4 stele
Senior Member: 800 Posts - 4 stele
Best Poster Member: 1500 Posts - 5 stele
Hall of Famer: 2000 Posts - 6 stele
Veteran: 3000+ Posts - 7 stele

cum fac ca atunci cand un membru ajunge la un anumit numar de posturi sa ii apara acel rank + o stea 2 sau 3 stele depinde de ce rank are ...
si cum pot pune un avatar automat la cei care nu au avatar?

myforum http://www.playoncs.net
#2
Pentru rank : ACP- user &groups-User titles si aici setezi denumirea titlului si o imagine pentru fiecare rank ( cu stele, cerculete, mingi de fotbal, orice doresti) .
Pentru avatar un mod :
http://mods.mybb.com/view/default-avatar
#3
daca ar si merge sa apara la toti acel avatar ar fi bine ..

@edit am o problema si la rank am facut rankurile da nu apar stelutele adica daca bag la un user 1500 posturi el in loc sa aiba 5 stele el tot o stea are dc? care ma poate ajuta?
#4
Am gasit o alta solutie. Creezi un avatar, il numesti sa zicem default.gif si il incarci in images/avatars/default.gif. Apoi te duci in phpmyadmin si dai o interogare sql de genul UPDATE mybb_users SET avatar = 'images/avatars/default.gif' WHERE avatar = '' . Astept sa imi spui daca a mers.
#5
astept alte raspunsuri nici la useri care se inregistreaza nu apare avatar apare ca un link invalid.... astept raspuns pt ranguri...
#6
Nu am inteles care-ti este problema. Nu-ti apar imaginile puse la rank-uri si avatarul setat default nu-ti apare ?

Pentru rank-uri, ai grija sa fi dat calea corecta de cele mai multe ori se intampla sa dai o cale gresita si din cauza asta nu apare.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#7
Pentru problema cu rank-urile solutia corecta este cea propusa de megastar am sa ti-o mai postez si eu inca o data:

admin panel/Users & Groups/User Titles, aici ai 4 campuri pe care le poti completa dupa bunul tau plac, si anume: Title to Assign* ( Titlul Rank-ului ), Minimum Posts ( Numarul minim de postari de care este nevoie pentru ca utilizatorul sa fie trecut la acest rank, adica daca utilizatorul X a ajuns la 20 de postari necesare pentru a trece la acest rank, va fi trecut automat ), Number of Stars ( Numarul de stelute, mingiute, cerculete, patratele, etc. care va aparea sub numele rank-ului in postari, in cazul in care vrei sa pui o singura imagine cu un rank custom pe care sa scrie de ex. administrator, moderator, suporter sau mai stiu eu ce, aici vei lasa numarul 1 ) si campul Star Image ( calea catre imaginea aleasa de tine, steluta, patratelul, cerculetul, etc., ai grija ca aceasta calea sa fie corecta, altfel nu va aparea imaginea ).

Pentru cea de-a doua problema incearca acest plugin: http://mods.mybb.com/view/default-profile-for-1-6 este pentru versiunea 1.6 de MyBB, presupunand ca aceasta este si versiunea pe care o folosesti tu, astfel vei putea seta un avatar custom, o semnatura custom, un profil custom pentru fiecare membru inregistrat pe forum din momentul instalarii plugin-ului.
Ca sa pui si la membrii vechi un avatar default foloseste interogarea urmatoare in PhpMyAdmin:

Code:
UPDATE mybb_users SET avatar = 'images/noavatar.gif' WHERE avatar = '';


Pentru a face asta te duci la baza ta de date in PhpMyAdmin in care ai forumul instalat si alegi tab-ul SQL, acolo pui acea interogare.

Este exact ce a zis si megastar mai sus insa mult mai elaborat, sper ca de data asta sa intelegi pentru ca nu are cum sa nu mearga daca urmezi pasii de mai sus.

Bafta !

#8
uitati o poza cum este trecut la mine unu din grade...

[Image: pain2.png]

deci am pus la un user 1500 de posturi sa vad cum arata ii apare gradu de Best Poster da el ramane tot cu o steleta ce pot face ? si la avatar la fel uitati 2 poze....

Asa este setat in AdminCP
[Image: sawj.png]

Si uitati cum arata la un user nou...
[Image: swa.png]
#9
Asta inseamna ca, calea catre imagine nu e cea corecta! Sigur ai pus imaginea in folderul avatars?
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#10
da acolo e ... ajutatima si la user...


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)