Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Restaurare baza de date forum
#1
Am avut o problema cu forumul si mi sa sters tot ce aveam pe el, dar noroc ca am facut o salvare la baza de date de pe forum din controlul panel. Am bagat toate fisierele care le aveam pe ftp dar acum nu stiu unde sa bag arhiva cu baza de date pentru recover, ma pute-ti ajuta?
[Image: logo1.png]
#2
Totul se face prin phpMyAdmin->Import. Selectezi fişierul cu database-ul salvat şi apeşi pe butonul Go.
#3
Dar eu nu am salvat baza de date din phpmyadmin ci cu optiunea din forum. o sa incerc sa bag baza asta de date im phpmyadmin.

Am revenit. nu merge imi spune "You probably tried to upload too large file. Please refer to documentation for ways to workaround this limit."
[Image: logo1.png]
#4
Nu stie nimeni?Sad
[Image: logo1.png]
#5
Mesajul de eroare spune că database-ul este prea mare pentru limita setată de către host. Ţi-aş sugera să îi contactezi şi să îi rogi să o importe ei.
#6
Eu tot nu inteleg de ce nu se apeleaza la host pentru un backup la baza de date? Ei ar trebuie sa aiba din 48 in 48 de ore cate un backup atat la baza de date cat si al fisiere (cel putin asa am eu la host).
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#7
Am bagat baza de date, dar imi arata site-ul total aiurea http://www.buzau-game.ro/forum si nici nu ma pot loga pe el. iar fisierul config.php nu il gasesc pe ftp
[Image: logo1.png]
#8
Arată în regulă pentru mine.
E imposibil să nu găseşti fişierul config.php. Dacă nu ar fi acolo, nu s-ar putea face legătura cu baza de date. Verifică în public_html/inc.
#9
Gata am rezolvatBig Grin . mersi frumosSmile
[Image: logo1.png]


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)