Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Setari cont la inregistrare.
#1
Buna ziua,

Am observat ca atunci cand iti faci cont pe acest site, pe pagina de inregistrare apar setarile contului "Messaging & Notification". As dori sa aflu cum pot sa pun propriile setari pentru Messaging & Notification care sa se aplice la inregistrare. Am foarte multi utilizatori care si-au facut cont si nu am nimic selectat la Messaging & Notification, iar eu nu pot sa stau sa le bifez sau debifez la fiecare in parte.

Deci intrebarea este cum pot sa presetez niste optiuni pentru Messaging & Notification care sa se aplice in momentul inregistrarii?
#2
Am nevoie de link-ul de la forum. Regulamentul impune acest lucru. O zi bună!
It always seems impossible until its done.


#3
Desigur, http://forum.hartexcraft.tk/
#4
Regulamentul spune clar:
Quote:Articolul 4, aliniatul 1 : Nu cereţi support / ajutor pentru un forum ce foloseşte platforma MyBB şi nu există un link către MyBB Group în subsolul acestuia. De asemenea nu cereţi support pentru un forum care nu are copyright către traducerea noastră sau alte elemente pe care există copyright impus de noi. Donatorii fac excepţie de la acest articol.


Sancţiuni :
la prima încălcare - "Deny from support" pe o perioadă nelimitată de timp
It always seems impossible until its done.


#5
Adi, o sa puna copyright pana primeste ajutor si apoi il va sterge din nou.
Niciodata nu am inteles cu ce-i satisface sa stearga munca altora din footer Sad
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)