Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat TEMA
#1
Salut as dori si eu daca se poate o tema pentru forumu http://www.worldsen.net . Mai jos o sa dau cateva detalii cum as vrea sa arateBig Grin

1 sa arate cat de cat ca http://www.awesomestyles.com/mybb-themes...nderground
2 culorile predominante sa fie negru albastru
3 marginile unde scrie forum sa fie la rotund
4 butoanele sa contina literele WS si sa fie ca http://www.awesomestyles.com/mybb/images/[K]Inferno/off.gif

ps: cand o sa dispun de ceva $ fac o donatie RESPECT
#2
ma poate ajuta cineva :-S
#3
(12-22-2011, 08:58 AM)sEn Wrote: ma poate ajuta cineva :-S
"Vreau o Dacia Logan care sa arate ca un Mercedes dar sa aiba usile de Porsche, farurile sa fie de la un BMW si sa fie in asa fel tunata incat sa semene cu un elicopter. Cand o sa am bani o sa platesc pentru toate aceste modificari."
Sen, nu merge asa cum spui tu. Ai o multime de pretentii dar platesti cand o sa ai posibilitatea. Era ok daca spuneai simplu si fara promisiuni ca vrei o tema care sa arate intr-un anumit fel. Crezi ca va sta cineva sa-ti faca o tema asa cum iti doresti tu, apoi sa astepte ca tu sa faci rost de bani ca sa il platesti? Eu unul nu cred asta.
Personal, am ajutat cativa membri de aici cu niste modificari aduse unor teme. Jos in footer pe langa numele autorului de drept care a creat tema, am scris si "Modified by Duru". In numai 5 minute dupa ce am dat tema respectivului user, numele meu a disparut din footer si a aparut numele forumului lui dar si "Powered By MyBB, © 2002-2011 MyBB Group." disparuse. Chestiile astea care pana la urma tin de bun simt, m-au lasat cu un gust amar. In fine, nu e cazul tau dar am scris intentionat si sper ca Polygr4m sa citesca cele scrise aici. Acum vad ca a pus inapoi copyright-ul insa pentru mine tot un hot ramane.
In fine, sa trecem la problema ta. Te voi ajuta si pe tine si daca vei dori dupa aceea sa faci o donatie pentru Myb Romania, te rog sa il contactezi pe Mihu pentru detalii.
Din cand in cand iti voi trimite un link in privat pentru a vedea stadiul in care se afla tema ta si eventual sa-mi spui ce anume nu iti place sau ce anume ai vrea sa mai adaug.
Spui ca vrei ca butoanele sa contina literele WS. La care butoane e referi? Daca este vorba de cele din legenda forumului, va trebui sa apelezi la cineva care se pricepe la photoshop pentru ca eu habar nu am sa lucrez cu el. In rest nu voi avea probleme.
As vrea sa tii cont ca acum sunt sarbatorile si timpul de lucru este mai mic insa tot sper ca mosul sa-ti aduca tema dorita de tine Big Grin.
Numai bine!
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#4
Imi cer scuze pentru ca am cerut prea multe Confused .
In legatura cu drepturile de autor eu nu modific asa ceva ca e ilegal daca as fi facut eu o tema aveam tot dreptu . Nu ma laud cu munca altuia.
Da in butoanele din legenda alea 3 de jos nu e problema ca o sa gasesc eu pe cienva sa imi faca Big Grin
Da te voi anunta si pe tine cand voii face donatia sa stii.
Stiu ca acum de sarbatori sunt lucruri si mai importante de facut Big Grin
Iti multumesc din tot sufletu ! Blush

Sarbatori fericite !
#5
Datorita domnului Duru care a fost foarte amabil sa ma ajute si pe mine cu o tema am rezolvat marea problema pe care o aveam.

Ii multumesc din tot sufletu pentru ajutorul acordat

Cum am zis si in deschiderea topicului am sa fac o donatie comunitatii MyBB Romania.

Inca odata multumesc si RESPECT pentru ceea ce faceti !

Sarbatori fericite !
#6
Cu placere. Sarbatori fericite si tie si intregii tale familii.
Problema rezolvata.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)