Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Tema nu citeste imaginile
#1
Deci,in general am avut o problema cu temele pe forum ,nu mi-a mers nici una inafara de apart1,intr-un final Duru ne-a modificat o tema ,si a spus ca trebuie sa mearga 100% ,ei bine nu este deranjata ,doar ca nu imi citeste imaginile Smile ,prima data am crezut ca este din cauza ca se suprapune peste tema actuala dar nu este asa.Aveti vreo idee?Multumesc.
#2
probabil nu ai uploadat folderul cu imagini al temei unde trebuie.
verifica din nou ca folderul temei sa fie in directorul images
#3
am facut totul ca la carte...
#4
posteaza un link catre forumul tau
#5
degeaba ca am bagat tema veche inapoi ca am utilizatori care posteaza...
#6
una din regulile de oferire a suportului sa stii ca este aceea de a posta un link catre forumul tau, in primul rand, si in al doilea rand, cum o sa te poate ajuta cineva daca nu vede ce se intampla pe forumul tau?
#7
Lokki am mai postat eu undeva exact aceiasi problema... sti cum e , am bagat tot cum trebuie .. si mam uitat si e totul bine dar cand e sa o actviez nu arata Butoanele Off,On,OFFLOCK + si butoanele de replay si alea .. tema merge doar ca nu recunoaste imaginile si mam chiar uitat cand am bagat xml sa fie acolo image/pronavy in cazul asta si tot nu merge ... nu am modificat nimic am bagat ca la carte


forumul - http://www.b-strike.com/forum


Edit :

Uite aici unde am postat si o poza http://mybb.ro/de-ce-nu-imi-merge-tema-t-861.html
#8
Septar, daca iti amintesti ,i-am dat colegului tau Polygr4m un link ca sa vada tema gata moficata si functiona foarte bine, arata toate imaginile.
Lokki are dreptate cand spune ca nu ati incarcat folderul temei in images. Nu mai vorbiti aiurea ca ati incarcat ca la carte..etc.
Polygr4m, nu aveam pretentia insa daca spuneai un simplu multumesc pentru ca mi-am pierdut o zi din viata ca sa-ti modific tie tema, nu cred ca era mare lucru.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#9
Temei tale actuale ii lipseste copyrightul autorului.

Code:
1
2
3
4
5
6
7
8
You MAY:
- Modify the theme, templates, and images to your liking
- Release your modifications as a new theme or otherwise, under the same license

You May NOT:
- Remove the attribution (created by statement) at ANY TIME
- Claim the theme as your own work
- Release the theme under a different, incompatible licenseForum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)