Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Un popup
#1
Am nevoie de un plugin gen popup pentru inregistrare.Cand un vizitator incarca pagina forumului meu vreau sa-i apara un chenar de atentionare un fel de : "Pentru a participa la dicutiile de pe forum ai nevoie de un cont creeaza un cont aici " iar chenarul sa dispara dupa 10 secunde de exemplu.
Exista asa ceva. Am mare nevoie... sper sa pot sa mai prind cateva inregistrari , am nevoie de useri pentru forum.
#2
poti incerca acest plugin -> http://www.up-art.gpas.info/uploads/1338539258.rar il activezi si apare la fiecare rank de pe forum cate o "noutate" in partea de sus si poti sa alegi la care la guest la moderatori useri etc. poti folosi si html si ai cateva imagini acolo care te pot ajuta.
#3
Nu am nevoie de un astfel de plugin doresc un plugin care sa arate o caseta in mijlocul site-ului iar imprejur sa fie un fundal opac.
#4
Tu vrei un plugin gen cum au cei de la phpbb, nu?
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#5
Da asa ceva. Big Grin
#6
Nu cred ca exista asa ceva la mybb, dar poate ca ma insel. Mai asteapta sa vedem ce spun Mihu, Lokk, Baltatu...etc
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#7
Nici eu nu știu de așa ceva... Dă-mi totuși un link cu modificarea de pe phpBB.com și când o să am timp voi încerca să o fac pentru MyBB. (asta după 8 iunie!)
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#8
Ceva de genul doar ca as vrea sa fie pe tot ecranul fundalul fumuriu si un chenar in mijloc cu register care sa dispara dupa cateva secunde .

Code:
http://www.phpbb.com/customise/db/mod/pm_notify_guest_register_bar/Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)