Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat Urgent
#1
Salut.
Am instalat script-ul myBB si imi place foarte mult.
Dar am o problema.
Avand in vedere ca sunt incepator am greutati.
Am creat o structura de categorii si forumuri (atasament foto1)
Cand doresc sa intru pe aceste categorii imi da mesajul la adresa http://www.bestsmartphone.ro/forum_mybb/....php?fid=3 (atasament foto2)


Attached Files Thumbnail(s)
       
#2
Salut! Problema este că lipsește fișierul forumdisplay.php din fișierele forumului. Așadar, uploadează acest fișier din arhiva cu ultima versiunea MyBB.
It always seems impossible until its done.


#3
Prioritate mare, titlul cat se poate de "sugestiv" insa regulametnul de aici nici macar nu te intereseaza.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#4
(07-20-2015, 08:56 PM)In primul îmi cer scuze ca am folosit cuvantul "Urgent" dar sunt disperat.Multumesc adiXM, dar fisierul "forumdisplay.php" există pe server (vezi atașamentul) și are permisiunile 0644.Ar mai putea fi ceva?? Aștept un sfat...O zi bună.adiXM Wrote: Salut! Problema este că lipsește fișierul forumdisplay.php din fișierele forumului. Așadar, uploadează acest fișier din arhiva cu ultima versiunea MyBB.


Attached Files Thumbnail(s)
   
#5
(07-20-2015, 09:02 PM)Petre-Vitan Wrote: Prioritate mare, titlul cat se poate de "sugestiv" insa regulametnul de aici nici macar nu te intereseaza.

Imi cer scuze. Dar nu am avut timp sa caut.

O zi buna. 


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)