Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat User title
#1
Cum pot dezactiva user title la toti membri? Stiu ca am dezactivat inainte dar nu mai tin minte cum, am sters la fiecare grup suer title-ul dar tot apare. Trebuie sters ceva din template-ul temei ?
#2
Mergi in Admin CP >> Users & Groups >> Groups >> Edit Group >> Users & Permissions debifezi Can use custom user titles? salvezi si gata.
#3
Am facut asta, si tot apare.
#4
incearca sa rulezi query-ul asta in phpmyadmin

Code:
UPDATE mybb_users SET usertitle="" WHERE usergroup="2";

#5
nu trebuie sa modific ceva la template-ul forumului pentru a disparea?
#6
nu
dupa ce ai modificat permisiunile ca in primul meu post, userii care si-au setat deja un user title raman cu acelasi title, dar nu mai pot sa il modifice, iar cu query-ul pe care ti l-am dat mai sus faci un update in baza de date ca sa dispara acel usertile.

#7
poti sa imi zici unde gasesc phpmyadmin ?
#8
http://www.siteultau.ro/cpanel. Te loghezi si dupa logare vei fi directionat catre panoul de control. In partea de jos la sectiunea Databases gasesti un icon in dreptul caruia scrie phpMyAdmin, insa daca nu stii unde se afla phpadmin ma indoiesc ca stii sa rulezi codul dat de Lokki .
Mai bine roagal pe el sa te ajute.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#9
lokki imi poti lasa un id pt contact?
#10
nu, nu iti pot lasa un id de contact.
iti raspund aici la toate intrebarile.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)