Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rezolvat neclaritatea smileurilor şi a imaginilor
#1
Am şi eu o problemă privind claritatea unor imagini şi a smileurilor. Sunt unele dintre ele care sunt puţin pixelate iar în spate au un fundal alb urât. Cum pot schimba? Este de la imagini, temă, platformă?
Un răspuns?
#2
Probabil sunt re-dimensionate. Pune un print screen ceva.
#3
[Image: 2uh26xe.png]
#4
Apare astfel deoarece sunt în format .gif, iar tema ta are fundal negru. Dacă deschizi orice Emoticon/Post Icon folosind Photoshop, vei vedea că are nişte margini albe. Poţi să schimbi imaginile cu unele transparente cu format .png şi o să dispară problema.
#5
Da, dar aş dorii aceleaş smileuri, nu am de unde să fac rost de ele în format .png
#6
Da, din păcate nu cred că există versiunea .png, însă poţi să adaugi altele, precum acesta sau acesta, sau poţi să găseşti altele pe Google.
#7
Şi cum pot adăuga unele noi?
#8
Din AdminCP > Configuration > Smilies, respectiv Post Icons.
#9
De asta stiam,dar spun, cred ca trebuie sa le uploadez in FTP si nu stiu dupa cum sa le adaug din ACP. Adica nu imi arata sa uploadez direct din ACP.
#10
După ce le încarcă prin FTP în images/smilies sau în orice folder doreşti, intri în AdminCP > Configuration > Smilies > Add Multiple Smilies. Acolo va trebui să scri locaţia către folderul care conţine smiley-urile (ex. images/smilies). După ce ai introdus locaţia, îţi va apărea o listă cu toate Smiley-urile puse de tine în acel folder. Trebuie să modifici Name, Text to Replace (textul care va trebui introdus pentru a apărea Smiley-ul) şi Add.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)