Google+

Rihanna a cheltuit peste o mie de euro într-un sex shop.
#1
Cântăreaţa Rihanna a cheltuit circa 1.150 de euro într-un sex shop din Paris, unde nu a stat decât cinci minute.

[Image: rihanna-2-afp.jpg?width=400]

Potrivit unor surse citate de tabloidele britanice, Rihanna ar fi cumpărat lenjerie intimă, jucării sexuale, cătuşe din piele, lumânări parfumate şi uleiuri de baie, informează nme.com.

"Ştia exact ce vrea şi nu a vrut să fie ajutată să îşi găsească produsele", a declarat un martor.

"O maşină cu geamuri fumurii a parcat pe trotuar, exact în faţa magazinului şi Rihanna s-a strecurat înăuntru. Nu a stat prea mult pe gânduri. Zâmbea mult şi părea grăbită să se întoarcă înapoi la hotel", a adăugat o altă sursă.

Rihanna şi-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziţie a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" şi "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat anul trecut, cântăreaţa a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreaţa a fost recompensată cu nouă premii Grammy.


Chiar asa de nimfomanca?Totul e posibilSmile)
Reply
#2
Vai Smile) nasol Smile)
Reply
#3
Mai bine platea 10 barbati si....:">
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#4
Poi, fiecare face ce vrea si cum vrea, daca ei ii place sa se simte bine e ok si asa. Anyway, articolul de unde e copiat? Data viitoare te rog sa lesi doar link si cateva randuri spre articol sa nu avem probleme cu copyrightul.
Keep walking !   http://www.mybb.ro
Reply
#5
E postat dupa mediafax dupa cum se vede ,ei permit postarea continutului intreg Wink pe forum-uri si altele + ca se vede in poza,cat despre rhianna e viata ei face ce vrea,
Reply
#6
1000 euro hmmm oare ce si-o cummparat Smile)
Reply
#7
pana la urma ...fiecare face ce vrea cu banii lui ... deci nu vad care ar fi problema , totusi este putin depasita in aceasta situatie Smile)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)