Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salut
#1
Salutare comunitatii mybb Romania.
Am descoperit mybb cu ceva timp in urma, insa nu m-am incumetat sa il incerc decat de putin timp. Ma surprinde in fiecare zi in sensul bun, si cred ca voi ramane fidel lui. Nu prea cunosc cat de dezvoltat e pe plan international, insa usurinta cu care se lucreaza cu el ar trebui sa il propulseze printre primele locuri. Voi incerca sa cunosc si comunitatea romana a utilizatorilor de mybb, si sa ajut la dezvoltarea ei in Romania.
Reply
#2
Bine ai venit!
Şi eu am acelaşi punct de vedere cu al tău. Acum 2-3 ani utilizam phpBB pentru că mi se părea bun. Problema era la pluginuri. Trebuia (aproape pe majoritatea) să le instalezi şi dezinstalezi manual, cu căutări prin fişiere etc... Era teroare... Stăteam şi câte 30 de minute să instalez o modificare mai complexă. De aceea am căutat altceva... şi am găsit MyBB. Sistemul de pluginuri mi-a plăcut cel mai mult şi mi se pare cel mai simplu şi eficient ( decât chiar şi cel al SMF-ului ). Apoi modul uşor de lucru şi securitatea m-au îndemnat să-l folosesc.
Sincer, mi se pare cel mai bun forum free.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)