Google+

Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Status Online/Offline/Away
#1
Am revenit din nou cu o alta problema, sperand ca si de aceasta data sa ma ajutati. La profilul utilizatorului este problema, imi apare si langa nume, in dreapta - statusul Online/Offline/Away si vreau sa nu mai apara deloc acolo pentru ca am pus si dedesubtul avatarului acel status [format imagine]. Daca ma puteti ajuta, va multumesc foarte mult pt. orice intentie.
Forum -> http://www.FifaSelect.com .
#2
(12-29-2010, 04:44 PM)CLAU Wrote: Am revenit din nou cu o alta problema, sperand ca si de aceasta data sa ma ajutati. La profilul utilizatorului este problema, imi apare si langa nume, in dreapta - statusul Online/Offline/Away si vreau sa nu mai apara deloc acolo pentru ca am pus si dedesubtul avatarului acel status [format imagine]. Daca ma puteti ajuta, va multumesc foarte mult pt. orice intentie.
Forum -> http://www.FifaSelect.com .
Te rog să vii cu un screenshot.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#3
http://i54.tinypic.com/2digej9.jpg [ScreenShot]

Si aici e adresa de unde m-am inspirat sa pun acel status [imagine cu status] pt. online/offline/away: http://www.hazelstutorials.com/forums/sh...php?tid=64 , si am facut ce am vazut postat aici.
#4
Ca sa inteleg si eu, tu vrei sa scoti acel omulet de langa numele utilizatorului ?
Keep walking !   http://www.mybb.ro
#5
(12-29-2010, 05:53 PM)Radu Wrote: Ca sa inteleg si eu, tu vrei sa scoti acel omulet de langa numele utilizatorului ?

Da, asta vreau, eu nu am 'omulet' cum este pe mybbromania, l-am schimbat cu o alta imagine mai 'lata' Big Grin . Dupa cum se vede in ScreenShot, acea imagine pt online/offline este de doua ori, atat in dreapta numelui de utilizator cat si dedesubtul avatarului. Deci vreau sa ramana DOAR dedesubtul avatarului Smile.
#6
LOL... vreau sa spun ca am rezolvat problema din.. GRESEALA Smile). Am vrut sa instalez un plugin si am urmat instructiunile pt. a-l instala, era 'FramedAvatar' acel plugin si era in legatura cu acel status, frame cu verde [pt online], rosu [pt away] si gri [pt. offline]. Si in acel plugin era scris cum tb scos acel status din dreapta numelui de utilizator pentru a ramane doar acel status, incorporat fiind in avatar, sub forma de rama. Multumesc mult oricum!
#7
Bun, e bine ca ai reusit sa rezolvi. Topic Closed, problema rezolvata.
Keep walking !   http://www.mybb.ro


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)