Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trimiterea și cererea unui tutorial sau articol
#1
Information 
Trimiterea unui articol / tutorial
După cum ați putut observa sau nu, membrii simpli nu au dreptul de a posta un subiect sau un mesaj în cadrul acestei secțiuni. Totuși dacă o astfel de persoană dorește să trimită un astfel de subiect, atunci poate trimite articolul unei persoane din staff-ul MyBB România prin intermediul trimiterii unui email către materials@mybb.ro. Am ales această metodă pentru ca să ne asigurăm că toate materialele trimise nu vor dăuna forumurile viitorilor utilizatori. Email-ul trebuie să aibă un subiect de genul : [TrimitereMaterial] Subiectul mesajului, unde Subiectul mesajului poate fi orice șir de caractere. Subiectele trimise cu un antet diferit vor fi filtrate și nu vor ajunge la noi.

Cererea unui tutorial / articol
În mod asemănător, cu informațiile prezente în paragraful anterior, pentru a cere un tutorial / articol va trebui să trimiteți un email către materials@mybb.ro, cu subiectul de genul : [CautMaterial] Subiectul mesajului, unde Subiectul mesajului poate fi orice șir de caractere.

Conținutul unui material
Dacă tutorialul / articolul trimis este unul bun - adică nu conține erori / greșeli, atunci o persoană din staff va posta pentru dvs. materialul. Deoarece noi nu putem posta cu numele dvs. de utilizator, atunci se va include în corpul mesajului faptul că dvs. sunteți autorul.
1. Subiectul materialului trebuie să aibă un titlu sugestiv. În cazul în care conținutul nu este în relație cu titlul subiectului creat atunci nu se va fi aproba materialul de membrii echipei MyBB România.
2. Vă rugăm să nu trimiteți un material cu conținut asemănător cu unui deja existent pe acest forum. Nu de alta dar nu va fi acceptat.
3. Dacă materialul nu este creația dvs. sau v-ați inspirat când l-ați scris de undeva, atunci este obligatoriu să puneți credite pentru a ilustra autorul acelui tutorial.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)