Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update 1.6.3 -> 1.6.4 -probleme SEO
#1
Salut!
Revin iarasi cu o probema.Sunt utilizator Vbulletin si nu ma prea descurc cu Mybb-ul,dar abia acum incep sa inteleg cum sta treaba.Sunt administrator pe un forum,al unui prieten,si am ramas doar eu ca el este plecat,si nu ma prea descurc cu upgradeul.Uploadez fisierele,inchid forumul,dezactivez pluginurile,merg la forum/install,fac upgrade,activez la loc pluginurile/forumul si vad ca linkurile sunt cu showthread.php ... deci short URL nu merge ,in Admin cp spune ceva de functions.php...cand am facut upgrade s-au inlocuit ceva fisiere ... Lucrez pe o copie a forumului si incerc sa fac upgrade la versiunea 1.6.4 dar nu reusesc sa refac SEO-ul.Cum as putea sa-l refac?


Eu nu inteleg ceva,la Vbulletin toate setarile se salveaza in baza de date,nu in fisiere,aici de ce e altfel?e mai avantajos asa?La Vbulletin e VBSEO ,aici sunt o multime de pluginuri de SEO care m-au zapacit de tot,se va face curand un plugin de Seo fara batai de cap?


Va multumesc.Forumul caruia incerc sa-i fa cupgrade este cel de la profil.
#2
Salut.
Eu când fac update nu dezactivez toate modificările. Pur şi simplu închid forumul, şterg fişierul lock din directorul install şi apoi accesez din browser /install/ după care fac update-ul.
Deci să înţeleg că ai făcut upgrade-ul dar singura problemă e la SEO? Ce SEO ai? Cel standard de la MyBB sau Google SEO. Dacă ai Google SEO va trebui să îl iei de pe net şi să modifici nişte fişiere manual, cu funcţii. Şi tind să cred că Google SEO ai pentru că îţi apare eroarea aia cu lipsa unei funcţii.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#3
Am reusit sa modific si sa readuc totul la normal pe forumul de test,o sa fac si pe forumul principal acum,doar sa mai iau o rasuflare.Doamne dar cat a trebuit modificat,m-am saturat sa dau copy paste si Ctrl +F.Imi pare rau ca nu am gasit singur solutia Sad


Sa nu mai deschid un alt thread,am nevoie de niste pluginuri,si anume:
1. Mark as installed-am cautat de m-am saturat dar gasea tot altceva,forumuri care aveau instalat acel plugin
si
2. Un plugin prin care vizitatorii sa fie redirectionati sa se inregistreze cand vor sa vada un thread


Va multumesc din nouForum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)