Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Update de la 1.6.9 la 1.8.5 (1805)
#1
Buna ziua,

 Apelez la cineva cu experienta pentru a-mi face daca se poate, update de la platforma mybb 1.6.9 la 1.8.5
Forumul l-am facut acum cativa ani si datorita faptului ca nu m-am mai ocupat de el de ceva timp, am cam uitat cate ceva si mi-e putin teama sa ii fac un update si sa stric totul.

Este vorba de Forum Colocviu.ro
 
Ideea este ca vreau sa raman la fel cum este, tradus in limba romana si ce modificari mai are pe acolo. Vreau un update al platformei doar pentru o functionare optima, security si probabil alte chestii utile care s-au introdus in ultimul update.
 Daca este cineva in masura sa ma ajute si are aceasta placere, il rog sa raspunda acestui thread si discutam apoi in privat tot ce mai trebuie.
 Va multumesc pentru timpul acordat si va urez o seara placuta !
Reply
#2
Salut! Nu ai cum sa-i faci update si sa ramana asa cum este. In primul rand ca nici tema si nici pluginurile nu mai sunt compatibile cu versiunea 1.8.5.
In concluzie daca vrei update iti va trebui o noua tema si alte pluginuri care sa fie compatibile cu noua versiune.
Tema o pot converti eu sa fie compatibila cu versiunea 1.8.5 insa nu cred ca iti permiti pretul cerut de mine si nici timpul care imi trebuie ptr realizare.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)