Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
intrebare doar pentru barbati
#1
Salutare,

Ma bucur ca am gasit acest forum pentru ca ma intereseaza raspunsurile barbatilor.

Iata situatia: am descoperit cu totul intamplator pe telefonul sotului meu unele mesaje de la diverse prietene de pe un site pentru adulti. S-a vazut clar ca nu erau din oras si ca nu se intalnisera. Am avut o discutie serioasa din care a reiesit ca dupa fiecare cearta de-a noastra, cand se simtea respins, gasea cate o partenera si flirta acolo cu ea. Asta inseamna ca si atitudinea mea fata de el nu era tocmai prietenoasa.

Concluzia a fost ca ne rezolvam problemele, ca ne regasim samd. Zilele trecute imi spunea cat bine ne-a facut confruntarea, ca acum se vede ca ne iubim si ca si in pat lucrurile s-au mai imbunatatit.

Azi vad insa ca nu se opreste, acum trateaza cu o fata din acelasi oras.

Imi poate explica vreo cineva cum se vede siatuatia de la distanta?
Reply
#2
Lol nu stiu ce sa zic Smile) bun venit in comunitate.
Reply
#3
Aha, inteleg ca e complicat. Astept totusi un raspuns mai dezvoltat, ca-mi place sau nu.
Reply
#4
da ce-i cu intrebarea asta pe comunitatea de MYBB ?!?! sunt forumuri si siteuri cu teme legate de subiectul tau ......
Reply
#5
Stiu. sunt doua optiuni: sau ignorati intrebarea, sau raspundeti.
Reply
#6
Iti raspund eu. Cand unui barbat ii lipseste ceva, cauta in alta parte.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
Reply
#7
Păi e simplu. Când îți spune că totul e ok și apoi el continuă atunci e o problemă. Eu zic să ai o discuție mai serioasă cu el, să îi spui ce te deranjează (din nou) și dacă continuă pe aceea linie atunci e clar că nimic nu s-a îmbunătățit.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
Reply
#8
Multumesc. Stiu ca barbatii sunt dispusi si incerce daca gasesc receptivitate, dar pentru ca nu sunt barbat nu inteleg ce-i determina sa o faca atunci cand isi iubesc nevasta. La sex stam foarte bine si e limpede ca lumina zilei. Insa vrea sa experimenteze senzatii noi. Si lucrurile astea nu se termina bine niciodata.
Reply
#9
Poate nu ii oferi atata libertate cata vrea el si se simte inchis.
Reply
#10
Pai probabil s-a plictisit de ceea ce ii oferi tu in pat, sau de tine, asa ca se duce sa caute ceva nou in alta parte. Tu zici ca la capitolul sex stati bine dar poate parerea asta este doar din partea ta, poate el crede altceva , poate tu prin sex intelegi lumina stinsa,patura peste voi, putina actiune apoi gata somn, poate el vrea mai mult de atat. Sunt foarte multi de "poate" care l-ar face sa se duca dupa alte femei. Dar asa de curiozitate cati ani ai?
[Image: logo1.png]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)