Google+

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
power reputation
#1
http://mods.mybb.com/view/reputation-power
Reputation Power - 1.0


are idee cineva cum se instaleaza acest plugin Huh
pare interesant Tongue
#2
Cum adica, cum se instaleaza? Ca si celelalte pluginuri. Copiezi reppower.php in inc/plugins si il activezi din admin panel.
#3
si rezultatu e 0 Smile) am incercat asa inainte sa postez aici
#4
La ce te referi prin "rezultatul e 0"? Nu iti apare in lista de pluginuri, nu se instaleaza, sau ce face?
#5
el ar trebui sa arate o bara , zice ca este ca la cel de la vbulletin si de aratat mil arata la configurari de asemenea dar in posturi e aceiasi ca si inainte nu a aprut nici o schimbare
#6
Probabil este din cauza temei, orice plugin care are si parte de editare a unei teme de obicei isi cauta anumite cuvinte cheie prin tema si daca le gaseste adauga ce are de adaugat inaintea lor sau dupa ele, depinde, poate la tema ta nu a gasit acel cuvant cautat si nu a facut nicio modificare.
#7
aiurea rau
#8
Trebuie luat in calcul si ca acestea sunt niste pluginuri mai vechi pentru versiuni de mybb mai vechi si este oarecum normal sa iti creeze probleme pe noua versiune, sunt incompatibile, de aceea as sugera de acum incolo sa incercati sa instalati pluginuri mai noi care sunt compatibile cu ultima versiune de mybb sau cel putin cele care au fost modificate sa fie compatibile cu ultima veriunse pentru a evita astfel de probleme si pentru a va putea ajuta si noi mai usor.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)