Google+

radio
#1
Va salut!
Vreu sa imi fac radio pe host ul meu dar am nevoie de shoutcast 1.
Stiti de unde pot face rost de programul asta sau alta varianta de a creea un radio pe webhost stiti?
#2
up???
#3
Stai că nu prea înţeleg ce vrei tu să faci. Ai un pachet de găzduire web şi vrei să faci radio din el? Ţin să îţi spun că nu se poate. La pachetele de găzduire web - shared nu se permite rularea unor executabile, de aceea nu poţi face serverul radio. Pentru a face acest lucru trebuie să ai fie un pachet special de radio sau cel puţin un VPS ca să ţi-l faci tu.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.
#4
Da am gresit dar asa am inteles eu de la varmiu.

Eu nu prea inteleg...si nici nu mi.a explicat de prima data ce sa intreb.
El are shoutcast 1 dar nu stie sa il configureze sa ia melodiile din beckup.Ca sa nu le bage el mereu.


cam asta mi.a spus:


In calculator la tine ma
Nu pe webhost
Sa faci serverul de radio sau pe vps dar e acelasi lucru cu cel facut in pc deci cum se configureaza unul sa il tii in pc un shoutcast v2
#5
Salut poolhandball! Mai intai as vrea sa te rog sa nu te mai adresezi cu "ma". Mihu are si el un nume si te asigur ca nu il cheama "ma". In al doilea rand daca vreti sa-ti bati joc de limba romana, o poti face intru spatiu privat. Spre exemplu pe messneger. Nimeni nu spune ca trebuie sa scrii ca la scoala insa nici sa scrii mi.a in loc de mi-a.
In al treilea rand si ultimul, as vrea sa nu mai vorbesti de sus cu cei care intra in comunitatea noastra si au un forum CS sau mai stiu eu ce alt forum. Ti-am urmarit discutiile si asa am observat ca esti campion la critica. Gandeste-te ca si tu cand ai venit aici aveai un forum tare "destramat" si cand ai cerut ajutorul ti-am intins mana prieteneste si te-am ajutat atat eu cat si ceilalti membri.
Kamme ti-a atras atentia de cateva ori sa nu mai critici membri noi si ar fi un gest frumos din partea ta daca nu l-ai mai ignora. Multumesc.
Pentru a mentine un forum unitar si pentru a utiliza informatia intr-un numar cat mai mic de subiecte, va rugam ca inainte de a deschide o Discutie Noua sa folositi functia Cautare (Search) !
Cititi periodic
Regulamentul
#6
Nu Petre am uitat sa pun in ghilimele.

"In calculator la tine ma
Nu pe webhost
Sa faci serverul de radio sau pe vps dar e acelasi lucru cu cel facut in pc deci cum se configureaza unul sa il tii in pc un shoutcast v2"


Nu am vorbit cu "ma". Aceasta este o discutie de pe mess si nu m-am adresat eu lui Mihu.
Si nu cred ca imi bag joc de limba romana deoarece stiu sa scriu romaneste. Am pus punct ca liniuta nu e la indemana.Nu m-am obisnuit sa scriu cu punct dar am scris repede.


Da.Este adevarat ca "am vorbit de sus" celor care au fauct o treaba si nici macar nu au incercat sa faca ceva ca sa mearga. Aici este vina mea. Si nu m-as adresa voua cu "ma". Aceea conversatie a fost pe mess intre-e mine si varul meu.
#7
Se poate inchide topicul pentru evitarea certurilor.
Am cerut sponsorizare si si-a dat si sper sa mearga bine.
#8
M-am gândit să postez pentru a clarifica câteva lucruri.
1. Se poate să faci un server de shoutcast pe calculatorul personal, dar cea profesional înseamnă să ai şi o conexiune bună la internet. Dacă conexiunea e proastă nu are rost...
2. Shoutcast-ul de care vorbea vărul tău e făcut pentru a funcţiona fără backup by default. Pentru a bune şi backup îţi mai trebuie un plugin. Foloseşte IceCast, în loc de shoutcast, mi se pare mai bun. Există şi o comunitate în spate care s-ar putea să te ajute mult mai bine decât noi.
Users : collective term for those who use computers. Users are divided into three types : novice, intermediate and expert.
Novice users : people who are afraid that simply pressing a key might break their computer.
Intermediate users : people who don`t know how to fix their computer after they`ve just pressed a key that broke it.
Expert users : people who break other people`s computers.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)